na vrh

Zvarjenci

Brezhibno zaupanje

zanima me več >

Transportni vozovi

Logistična funkcionalnost

zanima me več >

Podjetje nekoč & danes

Podjetje Duler d.o.o. je priznano družinsko podjetje, ki se že 30 let ukvarja z razvojem, proizvodnjo, vzdrževanjem ter strojno obdelavo zvarjencev, konstrukcij, izdelkov in strojev. Z dobrim in korektnim delom smo se razvili iz manjše obrtniške delavnice, si ustvarili ugled in pridobili stalne poslovne partnerje. Gradimo, ohranjamo in negujemo tako poslovne vezi kot tudi medsebojne odnose v lastnem podjetju.

Delujemo na 1500 m2 proizvodnih površin in se v svetovnem merilu s 40 zaposlenimi uvrščamo med manjša kovinsko predelovalna podjetja. Naša priložnost je bila in je v proizvodnji, ki jo  narekujejo fleksibilnost, visoka kakovost in certificirana specializirana znanja.

Uspehe na tujih in domačih trgih nam je omogočilo vztrajanje pri doseganju vrhunske kakovosti v vseh pogledih, tako na tehnični ravni izdelkov, kot tudi pri krepitvi korektnih poslovnih odnosov s poslovnimi partnerji in strankami. Stalne izboljšave in strateške naložbe v strojno opremo in proizvodne prostore nam omogočajo kvalitetnejše in hitrejše izpolnjevanje dogovorov s kupci, boljše in varno delovno okolje zaposlenih ter povečane skrbi za okolje.

Duler d.o.o.
Pameče 152a
2380 Slovenj Gradec
Slovenija
T: +386 (0)2 88 22 360
F: +386 (0)2 88 22 362
E: info@duler.si
© 2018 Duler | izjava o zasebnosti | Prijava | o avtorjih