na vrh

Zvarjenci

Brezhibno zaupanje

zanima me več >

Transportni vozovi

Logistična funkcionalnost

zanima me več >

Vizija & poslanstvo

Smo zanesljiv poslovni partner s skoraj 30 letno tradicijo. Naši dolgoročno zastavljeni cilji so temelj ponudbe podjetja. Uspeh je odvisen od lojalnosti strank in mi njim. Zato jim pozorno prisluhnemo in ponudimo rešitev, ki zagotovi najoptimalnejši možni izdelek ali storitev.

Podjetje Duler d.o.o. stremi k stalnim izboljšavam kakovosti izdelkov, izboljšanju tehnologije obdelave, povečanju lastne produktivnosti in doseganju stroškovne učinkovitosti proizvodnje.

Velikost podjetja in tehnološke kapacitete nam omogočajo prilagodljivost in hitro odzivnost na posebne zahteve. Spremembo na tržišču prepoznamo kot priložnost za razvoj. Je priložnost za realizacijo inovativnih izdelkov, storitev in rešitev, ki zadovoljijo še tako zahtevne želje naših strank.

Konkurenčna cena, ustrezna kvaliteta in dobavni roki ohranjajo naše kupce lojalne. So odlična popotnica pri utrjevanju ugleda in prepoznavnosti blagovne znamke.

Sistematično iščemo in izkoriščamo tržne priložnosti, ki so skladne s poslanstvom podjetja.

Zavedamo se pomembnosti kakovostnega, zadovoljnega in motiviranega kadra, zato vlagamo v izobraževanje, specializacije zaposlenih ter sistematično napredovanje in nagrajevanje. Vsak prispeva, ne glede na pozicijo, naziv ali čas.

Želimo biti podjetje, na katerega so ponosni lokalna skupnost in javnosti na trgih, kjer nastopamo.

Duler d.o.o.
Pameče 152a
2380 Slovenj Gradec
Slovenija
T: +386 (0)2 88 22 360
F: +386 (0)2 88 22 362
E: info@duler.si
© 2018 Duler | izjava o zasebnosti | Prijava | o avtorjih