na vrh

Zvarjenci

Brezhibno zaupanje

zanima me več >

Transportni vozovi

Logistična funkcionalnost

zanima me več >

Razvoj in projektiva

Potrebe in trendi trga narekujejo nenehen razvoj novih izdelkov. Danes naši produkti pokrivajo vsa področja industrije -od razvoja, izdelave, trženja in servisiranja vseh naših izdelkov. Zahvaljujoč predvsem tujemu, nemškemu, trgu smo kalili svoje tehnološke in poslovne procese do perfekcije.

Izkušnje, svetovanje, iskanje najboljših tehnoloških rešitev

Z nenehnim investiranjem v znanje, zagotavljanje kakovosti, sodobne stroje skrbimo za varno in okolju prijazno delovno okolje. Skozi dve desetletji obstajo smo vseskozi investirali v sodobne stroje in s tem omogočali nadaljnji razvoj podjetja. Ob nenehnem izobraževanju in novih tehnologijah smo si nabrali veliko izkušenj, katere s pridom uporabljamo pri zadovoljevanju potreb naših kupcev in partnerjev.

Snovanje lastnih izdelkov - sušilnice in transportni vozovi, je podprto z empiričnimi metodami in zasnovano s sodobnimi računalniško podprtimi orodji.

Svoje znanje vključujemo v projekte RAZVOJNIH konzorcijev, iščemo nove rešitve in inovativne produkte ter se znotraj kompleksnejših projektov, povezujemo se s podjetji z različnih področij in dejavnosti.

Naše poslovna politika je fleksibilna, zato znamo prisluhniti dobremu poslovnemu partnerju in oblikovati dober produkt s skupnimi vlaganji tako v nove tehnologije kot tudi znanje.

Duler d.o.o.
Pameče 152a
2380 Slovenj Gradec
Slovenija
T: +386 (0)2 88 22 360
F: +386 (0)2 88 22 362
E: info@duler.si
© 2018 Duler | izjava o zasebnosti | Prijava | o avtorjih