O podjetju

PRILAGODLJIVOST IN ZANESLJIVOST DRUŽINSKEGA PODJETJA

Zgodba podjetja Duler se je začela v majhni obrtniški delavnici. Podjetje je nastalo s pomočjo velike želje, ponosa in delavnosti ustanovitelja Matjaža Dulerja. Vodenje podjetja je uspešno prevzel sin, Jernej Duler in nadaljuje zgodbo o uspehu.

V več kot 30 letih smo si ustvarili ugled in pridobili dolgoročne poslovne partnerje. 

Naši temeljni konkurenčni prednosti sta prilagodljivost in zanesljivost, saj zadovoljujemo različne potrebe naših partnerjev, s katerimi predano sodelujemo v celotnem procesu celovitih rešitev.

Direktor

 

Skupaj s svojimi sodelavci si želim še naprej graditi podjetje, ki deluje v smislu vrednot v katere zaupam. Verjamem v poštenost, zaupanje, obojestransko zadovoljstvo in partnerski odnos. Hvaležen sem svojim staršem za postavitev mojih osebnih temeljev ter navsezadnje svojim sodelavcem, za predanost in trud, ki ga vlagajo, da lahko skupaj ustvarjamo uspešno zgodbo – »Tradicija za prihodnost«.

Jernej Duler

Zagotavljamo celovite rešitve in podporo v partnerskem odnosu

Verjamemo v dolgoročen partnerski odnos, ker lahko le tako v polnosti izkoristimo vse potenciale. Svojim partnerjem zagotavljamo celovite rešitve, ki zadovoljujejo potrebo po zvarjenih strojnih delih. Naši zaposleni so strokovnjaki, ki zagotavljajo podporo v vseh fazah procesa ustvarjanja celovite rešitve: razvoj in projektiranje, obdelava in izdelava strojnih delov, pregled, testiranje, montaža in vzdrževanje. Vsako fazo procesa ustrezno optimiziramo.

Naša vrednota je kakovostno delovno okolje

Prepričani smo, da so temelj dobrega poslovanja naši zaposleni. Trenutno zaposlujemo 65 strokovnjakov, ki tvorijo hrbtenico našega podjetja. Prizadevamo si, da nenehno spodbujamo njihov razvoj ter posvečamo pozornost kakovosti delovnega okolja in dobremu počutju v delovni skupnosti.

NAŠ TIM

ZNANJE ZA PRIHODNOST: Sodobna tehnologija in inovativnost

V podjetju Duler smo usmerjeni v inovativen razvoj celovitih rešitev. Z znanjem in izkušnjami naših strokovnjakov ter sodobno tehnologijo razumemo potrebe partnerjev in učinkovito iščemo optimalne rešitve.

Okoljska odgovornost

Udejanjamo svojo okoljsko odgovornost in si prizadevamo za spoštovanje okoljskih predpisov. Okoljevarstvena miselnost je integrirana v vse delovne procese in v zavedanje zaposlenih.

»Verjamemo, da bo podjetje v prihodnosti s skrbnim načrtovanjem in razvojem uspešno kljubovalo razmeram na trgu ter sledilo viziji »tradicija za prihodnost«.

Kakovost celovitih rešitev potrjujejo številni CERTIFIKATI

V podjetju Duler smo ponosni na številne certifikate, ki potrjujejo naše kakovostno delo in prizadevanja za dosego zastavljenih ciljev.

 

Najvišja kakovost za zadovoljstvo naših partnerjev.

Usmerjeni smo k zagotavljanju najvišje kakovosti naših storitev in zadovoljevanju potreb poslovnih partnerjev.

Naši certifikati

  • EWF
  • GSI
  • IIW
  • TUW-ISO
  • VARCERT